≡MENIU

Productie si compozitie muzicala - “Cazino Studio”

Deoarece intrunim o echipa destul de mare, in timp am investit si am ajuns sa putem acoperi o gama larga de servicii de productie audio-video, de la “nasterea” unei piese pana la realizarea videoclipului pentru acea piesa si publicizarea lui ca atare,si chiar pana la organizarea de evenimente de tot felul incepand cu petreceri de firma, nunti, botezuri, onomastice etc. cu toate echipamentele si elementele necesare realizarii unui lucru de top.

Ne ocupam cu: inregistrari voci, compozitii muzica de film, compozitii muzicale, mixaje si remixaje piese muzicale, inregistrari instrumente, productii video (filmari), scenarii, iluminare profesionala si arhitecturala, servicii foto si print.

De la compozitie muzicala la productii video, de la captare la sunet de teren la mixaje de coloana sonora de film, CAZINO EVENTS & Production are un portofoliu imens de clienti si productii.

productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica productie compozitie muzica

La CAZINO EVENTS & Production facem inregistrari de cea mai inalta calitate si servicii de productie audio si video, la un cost accesibil.

Oferim servicii complete de sound design, efecte audio, muzica de librarie, pe scurt putem produce tot materialul audio.

In studioul nostru timpul de inregistrare si editare este pe cat posibil de scurt. Trebuie doar sa incercati serviciile noastre o data pentru a intelege cat de eficienti si de incredere suntem.

Studioul CAZINO EVENTS & Production este dotat cu cele mai noi echipamente si softuri pentru a putea face fata oricarei cereri.

Noi iesim in intampinarea agentiilor de publicitate, caselor de productie sau producatorilor independenti, le punem la dispozitie o varietate de voci cunoscute publicului din Romania. O parte din voci sunt si actori de teatru, voci de radio sau de televiziune.

Dam atentie detaliilor.

Realizam inregistrari de voce si instrumente, creatie si productie muzicala, creatie si productie pentru piata publicitara si de radio (reclame, compozitii muzicale originale si adaptari, spot-uri si jingle-uri audio, conceptie efecte speciale pentru radio si website-uri), carti audio si muzica de film (realizarea de coloane sonore pentru productii video de lung si scurt metraj).

Actionam in echipe specializate, cu o experienta in industria muzicala/audio. Acordam atentie fiecarui detaliu in parte stiind ca dedicarea unui profesionist care utilizeaza echipamente de top asigura realizarea unor creatii originale si de calitate.

Utilizam echipamente analogice si digitale de calitate superioara, competitive la nivel international cu ajutorul carora putem realiza cea mai inalta definitie audio pentru dumneavoastra.

In industria muzicala, un producator de inregistrari muzicale are grija de mai multe aspecte ale productiei, printre ele aflandu-se monitorizarea sesiunilor de inregistrari, coordonarea si ghidarea muzicienilor si artistilor, organizarea si planificarea resurselor si bugetului de productie si supervizarea realizarii proceselor de inregistrare, mixaj si mastering. Acestea au fost functiile principale ale producatorilor inca de la inceputul inregistrarilor de sunet, iar incepand cu cea de-a doua jumatate a secolului 20, producatorii au evoluat si mai mult catre zona de afaceri.

In unele cazuri, producatorul muzical poate fi comparat cu regizorul unui film avand in vedere faptul ca producatorului ii revine responsabilitatea creeri si modelarii unui cantec, respectiv unui album, in acord cu viziunea si experienta sa. Diferit fata de regizorul de film care este cel ce cauta fonduri pentru realizarea unei productii cinematografice, producatorul muzical este angajat direct de cei care detin deja fondurile/bugetele de inregistrari (in general casele de discuri, companiile de inregistrari, productie sau editare muzicala si de cele mai multe ori chiar de artisti sau managerii acestora).