≡MENIU

Corturi Evenimente

Cazino Events & Production va pune la dispozitie pentru evenimente desfasurate in aer liber corturi specializate de dimensiuni diferite, cu ferestre si pereti detasabile.
Corturi nunti, corturi aniversari, corturi botezuri in cazul evenimentelor din familie.

Corturi festivaluri, corturi targuri, corturi expozitii, corturi pentru lansari de produse, corturi indurstriale in cazul evenimentelor corporale.
Cazino Event & Production trateaza cu atentie si profesionalism maxim toate aspectele importante atat pe timpul evenimentului cat si inainte si dupa acesta. Noi va punem la dispozitia dumneavoastra o echipa experta in domeniu, profesionista, si plina de idei originale pentru a crea si a desfasura evenimentul unic si original pe care il doriti: nunti, botezuri, petreceri tematice, aniversari, petreceri pentru copii, petreceri corporate, expozitii, etc.

Alege o nunta speciala pentru tine!

Corturi Evenimente Corturi Evenimente Corturi Evenimente Corturi Evenimente Corturi Evenimente Corturi Evenimente Corturi Evenimente Corturi Evenimente Corturi Evenimente Corturi Evenimente Corturi Evenimente Corturi Evenimente

Visezi la o nunta ca in basme? Sau visezi la o nunta ca in filme? Sau o nunta originala cu o anumita tematica? Cazino Events & Production mobilizeaza toata creativitate pentru a indiplini dorintele tale si iti organizeaza evenimentul exact asa cum il doresti in aer liber intr-un cort special amenajat, decorat cu flori, lumini ambientale decorative.

Noi stim ca orice eveniment sau petrecere este un moment unic in viata fiecarei persoane si il abordam ca atare.

Un eveniment desfasurat la cort special amenajat prezinta o multitudene de avantaje:

Cazino Events & Production va pune la dispozitie corturi pentru astfel de evenimente, cu posibilitatea de iluminare, aranjament florar si catering, oferindu-va cat mai putina bataie de cap.

De ce sa fii limitat de conditiile dintr-un local, atat estetice cat si arhitectuale, cand corturile au o flexibilitate enorma si posibilitatea de amenajare mult mai variata. In plus nunta la cort nu mai este conditionata de pretul meniului.

Cazino Events & Production va pune la dispozitie corturi pentru astfel de evenimente, cu posibilitatea de iluminare, aranjament florar si catering, oferindu-va cat mai putina bataie de cap.

Va punem la dispozitie corturi de inchiriat pentru:

Daca visati la o petrecere aniversara unica, cu siguranta ati ales echipa potrivita. La noi gasiti locul ideal pentru organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra.