≡MENIU

Foto si editare profesionala Photoshop

Cu aparate super-profesionale si fotografi de exceptie, Cazino Events & Production este cea mai buna alegere pentru a avea amintiri “cuprinse” in imagini digitale, de la orice fel de eveniment din viata dumneavoastra.

Aici poti gasi multe informatii legate de fotografia de nunta, fotografie de copii si sesiuni foto business.

Fotografiile pe care le vom realiza impreuna vor fi cele mai frumoase fotografii de nunta si reprezinta chiar amintirile tale.

Se incarca albumul...

Pretul serviciilor foto depinde de numarul de orele pe care-l petrecem impreuna (Fotograf nunta, cununie civila, pregatiri, cununie religioasa, sedinta foto, petrecerea de la restaurant, editare foto profesionala, fotograf profesionist, sedinta foto trash/love the dress), de locul in care se petrece evenimentul vostru, de numarul de invitati pe care-i aveti, de cati fotografi v-ati dori sa suprinda evenimentul vostru si de ce anume ati vrea in afara de fotografiile pe suport digital.

Astfel, va punem la dispozitie o varietate de modele pentru albumele foto-carte, fotografii printate si inramate sau fotografii marturie – cele printate pe loc pe care oaspetii vostri le pot lua acasa la terminarea nuntii.

Un pachet “mediu”, include prezenta fotografului la tot evenimentul (de la pregatiri pana la finalul petrecerii), editarea fotografiilor, predarea lor pe DVD-uri personalizate si un album foto de 20 de file cu o coperta simpla din piele ecologica.

In fotografie ne jucam cu timpul si ne place sa credem ca suntem capabili sa il oprim in loc. Un moment de delicatete, de emotie, de bucurie, de asteptare nu va mai fi niciodata la fel, dar prin fotografie vei avea intotdeauna ocazia sa retraiesti clipe petrecute demult, calatorind in propria masina a timpului. Dati valoare timpului din ziua nuntii voastre si nu irositi niciun moment.

Cazino Events & Production ca o echipa de profesionisti in lumea fotografiei de nunta, avem o abordare unica si intelegerea necesara pentru a surprinde esenta evenimentului pe care impreuna il organizam.

Scopul nostru este de a descrie in imagini ziua nuntii dvs. distractie, emotie, frustrarile de moment si o iubire de durata. Noi facem acest lucru intr-un sens real, fiind prezenti acolo, respectand lucrurile asa cum se desfasuara si captand imagini pe care puteti sa le pastrati pentru totdeauna.

Stilul nostru este cel al unui fotojurnalist oarecum partinitor. Vom face unele fotografii necesare, standard, dar mai important, vom crea o adevarata poveste printr-o serie de imagini care sunt reale, spontane, portretul actiunilor si emotiilor vietii.

Prioritatea noastra este de a va oferi fotografii care daca le veti privi peste saptamani, luni, ani, sa va aminteasca de ziua nuntii, sa puteti reflecta la aceasta zi care a insemnat atat de mult pentru dvs. ca si cuplu.

Fotografiile de nunta, atunci cand sunt facute corect, sunt opere de arta care trebuie pretuite. Este o mare responsabilitate de a oferi servicii fotografice profesionale si de creatie in ziua nuntii dvs., si aceasta responsabilitate noi o luam foarte in serios.

Cand sunteti gata sa vorbiti despre ziua dvs. speciala, contactati-ne.