≡MENIU

Albume Foto

Fotocartea, cel mai frumos mod de a-ti pastra amintirile intr-o eleganta combinatie de clasic si modern.

Albumele fotocarte reprezinta cea mai moderna si eleganta modalitate de prezentare a fotografiilor de nunta, botez, aniversari, evenimente speciale sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

Copertile albumelor pot fi realizate din materiale diferite in functie de optiunea dvs.: piele naturala, imitatie piele, canvas (textura bumbac waterproof), fotografie lucioasa complet, foto plus piele, album digital "Connaisseur" cu coperta creata manual si alte variante la cerere.

Interiorul albumelor fotocarte este realizat diferit in functie de importanta fotografiilor, paginile pot contine una sau mai multe fotografii, decupaje, colaje, imagini de fundal, aranjate dupa o grafica si un design personalizat, in formatul deschis al albumului. Puteti vedea imaginile inainte de a trimite la legatorie.

Albumele tiparite nu ar trebui sa dispara, dar trebuie aduse la cerintele si stardele actuale.

Noi va oferim un album inedit, diferit de clasicele albume cu poze inserate sub folii transparente.

Fotocartea este realizata dintr-o singura fotografie (de dimensiunea albumului deschis) ce contine un colaj de fotografii realizat in programe de grafica.

Indiferent daca ai fotografii de nunta, din concediu, sau doar adunate Ón timp, noi le putem aranja Óntr-un fotoalbum inedit!

Componenta principala a albumului de tip fotocarte este hartia foto de dimensiunea albumului deschis, ce se intinde pe ambele pagini.

Pe acest format deschis al albumului se pot aranja intr-un program de grafica, mai multe fotografii, decupaje, imagini de fundal si texte.

Paginile sunt cartonate (300 gr/mp), sunt rezistente si au un aspect elegant.

Fie ca aveti fotografii de nunta, de botez, din concediu, sau doar anunate in timp, transforma-ti-le intr-un album foto ce il veti rasfoi cu placere.