≡MENIU

Inchiriere echipamente de sunet si lumini

Pentru desfasurarea unui intreg eveniment Cazino Events & Production va pune la dispozitie: Inchirieri echipamente sunet, inchirieri echipamente lumini, scena, sonorizare, lumini de scena si inteligente, efecte speciale.

Fiind profesionisti in domeniul audio-video cu o experienta de peste 12 ani si fiind detinatorii echipamentelor, va putem satisface orice dorinta in organizarea de Concerte, Petreceri Private, Petreceri ale Companiilor, Nunti, Botezuri, Onomastice si alte evenimente.

Fie ca este vorba de un concert, eveniment privat sau de o petrecere corporate, ne putem ocupa de tot ceea ce presupune partea tehnica, entertainment, proiectii, lasere, scena (24m²), organizare de karaoke, jocuri cu publicul ori concerte live.

inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet inchirieri echipamente sunet

Echipamente audio, sisteme de sonorizare, PA si Line Array folosite pentru inchiriere: Inchiriem doar sisteme de sonorizare si echipamente audio premium de la producatori de top care indeplinesc cele mai stricte standarde de calitate si ofera timp indelungat claritate la puteri mari.

Echipa Cazino Events & Production ofera servicii de inchiriere a sistemelor profesionale de sunet, boxe si echipamente audio precum si siteme de sonorizare de mica, medie si mare putere!

Inchiriem sisteme de sunet de la 2 boxe 1000w RMS + amplificare + microfon, pana la sisteme de sunet pentru concerte in aer liber de pana la 10.000 de persoane.

Folosim doar aparatura profesionala de renume precum: L'Acustic, JBL, Dynacord, Yamaha, Shure, TurboSound, Phonic, Allen&Heath etc... pentru a satisface cerintele cele mai ridicate ale calitatii sunetului. Putem oferii pe langa inchirierea sistemelor de sonorizare si diverse lumini disco (moving head, masini de fum greu si de baloane, aruncatoare confetti si flacari, diferite efecte de lumini si sunet).

Oferim si sisteme de sunet concepute special de TurboSound pentru echipa Top Acustic pentru sonorizare de mare putere, create special pentru muzica live, spectacole, aer dechis, spatii mari etc.

Venim in ajutorul interpretiilor si formatiilor cu un sistem tip coloana, asemanator cu cel de la Dynacord, dar cu o putere dubla a sunetului. Pentru a completa calitatea sunetului, oferim pe lanaga acest sistem si microfoane de calitate precum Shure, AKG si DB si cunoscutele Dynacord si Yamaha pe partea de corectii.

Lumini disco si masina de fum

Subwoofer de 15, 18 inch cu o putere de 1.000w RMS sau mai mare, recomandat pentru spatii deschise, aer liber, muzica de club, majorate etc.

Sonorizari Evenimente Nunti,Botez,Banchet, un DJ cu idei.

Calitatea ?i profesionalismul sunt obiectivele noastre.

Echipamentele sunt Profesionale din Gama Crown JBL, Showtec, Vestax, Pioneer, Stanton , Numark, puternice si calitative pentru a satisface orice petrecere, botez, nunta, eveniment, conferinta, etc.

Filozofia noastra:
Pentru a fi un DJ bun este nevoie de ani de experienta si motivatie, trebuie sa stii sa citesti publicul, sa simti scena de dans.

Cele mai importante detalli la un eveniment sunt: contactul vizual, o multime de zambete, atentia la muzica si volum, apoi coordonarea cu restul echipei.

Motive pentru a ne angaja:
Planificam inainte si va ajutam sa va coordonati evenimentul pentru o perfectiune absoluta.
Va acordam toata atentia pe care o meritati ,din primul moment, cu un maxim de profesionalism.
Personalizam alegerea muzicala in functie de preferintele Dumneavoastra.
Varietatea mare de muzica pe care o propunem, ofera atat tinerilor, cat si seniorilor "sansa de a dansa".
Folosim doar aparate profesionale si mixam muzica la un volum rezonabil.
Nu vom incurca niciodata rezervarile si NU va vom trimite un dj de "depanaj".
Vom fi prezenti cu un maxim de atentie pe tot parcursul evenimentului.

Normele noastre scrise si garantia rambursarii sunt dovada devotamentului nostru fata de satisfactia Dumneavoastra.

Firma noastra se bazeaza pe 3 lucruri pentru un eveniment reusit: Dj-ul, aparatura si muzica.

Noi nu ne bazam pe accesorii, jocuri si cadouri, preferam un stil elegant si savuros.

Pregatiti-va sa va distrati, pregatiti-va sa rupem boxele.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati Sectiunea Foto

Un deliciu de sunet si lumina

Cazino Events & Production dispune de o varietate de echipamente profesionale audio, cum ar fi: sisteme line array, sisteme audio active, sisteme pasive cu amplificare, monitorizare profesionala, backline, procesare si mixere audio, oferta include echipamente profesionale de ultima generatie.

inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini inchirieri echipamente lumini

Da culoare evenimentului TAU cu Cazino Events & Production!

Cazino Events & Production oferta sisteme profesionale de iluminat, de la un simplu proiector pana la cele mai inteligente lumini si console control pentru aplicatii Indoor-Outdoor.

Lumini Arhitecturale

Cu Cazino Events & Production, evenimentul tau capata un plus de stil si culoare....la propriu, caci prin intermediul luminilor arhitecturale, iti oferim posibilitatea de a alege nuanta in care doresti sa fie invaluita locatia unde are loc evenimentul tau.

Astfel de echipamente ilumineaza, dupa caz, peretii laterali si tavanul unei incaperi sau fatadele exterioare ale acestia, cu una sau mai multe combinatii de culori. Sunt des intalnite mai ales in cazul evenimentelor personale, cum ar fi nunti sau botezuri, dar si in cadrul petrecerilor, aniversarilor, prezentari si inaugurari deopotriva.

Luminile inteligente sunt punctul nostru forte, cele de tip arhitectural facand parte din gama variata de echipamente pentru iluminat pe care Cazino Events & Production o pune la dispozitia clientilor sai.

Echipamentele de scena Showtec - Olanda, de la Cazino Events & Production, sunt tot ce va trebuie pentru un eveniment de firma, centre comerciale, petreceri si spectacole Ón aer liber etc.

Dispunem de scena din truss profesional, podium de diferite dimensiuni, echipamente de sunet ?i lumina, la care se adauga efecte speciale diverse: confetti, baloane de sapun, lasere, masini de fum, masini de zapada si artificii.

Pentru a configura exact echipamentul necesar pentru evenimentul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

Va punem la dispozitie spre inchiriere toata gama de lumini statice si dinamice pentru orice eveniment. Printre aparatele pe care le oferim spre inchiriere regasim: moving head-uri pe led sau lampa de 250/575W, wash-uri pe led sau lampa 250/575W, par led RGB, lasere de mare putere, beam-uri din generatie noua, dar si efecte statice si dinamice de lumini si fum/baloane, in perfecta stare de functionare si la un pret decent.

Va putem pune la dispozitie o gama variata de echipamente de sunet si lumini, in functie de necesitatile dumneavoastra. In cazul in care aveti nevoie de un sistem de sunet si lumini pentru o petrecere, o nunta, un botez, o conferinta, pentru sonorizarea unui club sau bar, un restaurant, o petrecere in aer liber sau un mini-concert nu ezitati sa ne Contactati.

Cazino Events & Production, va pune la dispozitie aparatura dedicata sustinerii unui eveniment live de mici si mari dimensiuni, colaborand cu trupe de cover-uri, precum si dj foarte bine pregatiti.


Serviciile pe care noi le asiguram sunt menite sa satisfaca un standard inalt de calitate, dupa cum urmeaza:
  • Cazino Events & Production - asigura sonorizare la evenimente precum: evenimente cu trupe live, evenimente ce implica un DJ, petreceri private, petreceri corporate, nunti, botezuri, cununii, majorate, karaoke.
  • Backline trupe live - se adreseaza trupelor de muzica live, trupelor de cover-uri, precum si artistilor.
  • Cazino Events & Production va pune la dispozitie microfoane de voce SHURE, Senheiser sau Akg microfoane toba Shure, AKG, BEYERDYNAMIC, tobe TAMA, amplificator chitara electrica, Marshall, FENDER HOT ROD deluxe III, cub de bass FENDER, Marshall, microfoane instrumente SHURE, mixer digital YAMAHA, Presonus sau analogice ca Allen & Heath, Soundcraft, stative microfon, stative chitara, monitoare scena MACKIE SRM 450 V2, precum si conectica aferenta.
  • La evenimentele in care este necesara prezenta unui DJ, Cazino Events & Production, va garanteaza profesionalismul,echipamente sunet, echipament audio experienta si calitatile necesare.
  • Evenimentele in care DJ-ii nostri au fost selectati, aduc un plus de imagine acestui site prin seriozitate, experienta si profesionalism. Evenimente cu feedback pozitiv fac parte din categoria: petreceri private, petreceri corporate, onomastice, nunti, botezuri, cununii, majorate, karaoke.