≡MENIU

Candy Bar

Tinuta este aleasa, invitatiile date, meniul este pus la punct . Acum este timpul sa te gandesti la detalii originale prin care evenimentul tau sa fie spectaculos si surprinzator iar noi venim cu ideea unui candy bar. Cu siguranta va fi un hit, se va vorbi mult timp de acum incolo despre aceasta idee originala de a-ti surprinde invitatii cu dulciurile lor preferate in culori si combinatii extravagante plus fructele lor preferate.

Candy Bar Candy Bar Candy Bar Candy Bar Candy Bar Candy Bar Candy Bar Candy Bar Candy Bar Candy Bar

Hai sa creem un candy bar pentru petrecere, ceva frumos, amuzant si memorabil pentru tine si invitatii tai. Asortam culorile cu tema aleasa de tine, creem structuri inedite si iti vom impresiona invitatii cu o multitudine de deserturi fermecatoare. Alege o explozie de culori pentru a exprima un spirit jucaus sau culori sobre pentru un plus de eleganta si rafinament.

Cu siguranta nu vor reusi sa termine totul asa ca le vom pregati cutiute cu numele vostru pentru a se bucura si acasa de ele. Iar ca totul sa fie "sweet", acestea pot fi folosite si ca marturii delicioase.

Putem sa ne modelam in functie de orice buget si va asiguram de toata flexibilitatea noastra.

Fie ca e vorba de o nunta, un botez, o aniversare sau o ocazie speciala, trebuie sa recunosc ca orice petrecere devine brusc mai frumoasa si mai interesanta daca la mijloc e implicat si un mic (sau mare) candy bar. Ce e un candy bar? O masa imensa cu prajituri, flori si decoratiuni, de obicei pe o tema aleasa, care te face sa visezi si sa te simti din nou copil sau cel putin ajuns in paradisul deserturilor decadente. De ce n-ai vrea un candy bar la petrecerea ta? Da, e mult zahar, insa nu-l mananci tu pe tot si nici nu faci chestia asta des, so why not?

Fruit Bar

Fruit Bar Fruit Bar Fruit Bar Fruit Bar