≡MENIU

Filmari si productie video Clipuri Prezentare

De la filmari nunti, filmari botezuri, filmari profesionale, filmari videoclipuri, filmari reclame si pana la filmari super profesionale, Cazino Events & Production va pune la dispozitie cameramanii si echipamentele necesare realizarii oricarui gen de film, iar montajul oferit de studioul nostru este unul de cea mai inalta calitate, oferindu-le imaginilor dumneavoastra o alta “lumina”, una de top.

filmari nunti filmari nunti filmari nunti filmari nunti filmari nunti filmari nunti filmari nunti filmari nunti filmari nunti filmari nunti filmari nunti filmari nunti

Realizam filme de prezentare pentru companii si institutii, filme de prezentare si promovare,filme turistice, filme industriale, filme de marketing si training, filme educationale, filme documentare, reportaje, interviuri, videoclipuri muzicale, reclame si infomercial-uri. Realizam filmari cu 2, 3 sau 4 camere pentru spectacole si concerte, DVD-uri demo pentru actori, muzicieni, interpreti, trupe de teatru.
Filmari pentru evenimente culturale, lansari, vernisaje, prezentari de moda, evenimente sportive. Prezentari video pentru conferinte, seminarii si simpozioane.

Studioul foto video Cazino Events & Production ofera servicii de filmare full HD in propriul studio pe croma key, in locatie sau la evenimente personale sau corporate cu una sau mai multe camere de filmare. Experienta in filmari si productie video ne recomanda ca un partener ideal pentru proiectul dvs. Filmarile in studio, la locatie sau in aer liber pot fi completate de filmari aeriene din drone.

Oferta noastra include filmari pentru clipuri video, video pentru reclame, filmare de prezentare produse si servicii, filmari de conferinte, filmare petrecere privata, filmare evenimente personale, filmare interviuri si testimoniale, etc.

Pachetele de filmare includ:

Filmarea de nunta include pregatiri, cununie civila si cununie religioasa, obiceiuri, filmare sedinta foto, petrecere pana la final.

Avantajele filmarii cu doua camere si a editarii video in mod sincronizat:
- Un montaj de nunta artistic in care cadre largi se impletesc cu detalii, totul pe un fundal sonor continuu
- Imaginea mai curata, pentru ca se alege cadrul cel mai bun evitandu-se trans-urile si miscarile accidentale

Oferim filmari aeriene High Definition in zone urbane la altitudini intre 1m si 2Km. Filmarile din aer se realizeaza full-HD.
Ca platforma de sustinere pentru filmari la inaltimi mici folosim o drona multirotor.

Imaginile filmate se transmit live pe un monitor de control. Zona filmarii are raza maxima de 2 Km. Zborul cu drona nu necesita aprobari de survol si poate fi programat oricand.

Filmarile de prezentare se realizeaza full hd si se pot desfasura la locatie sau in studioul foto-video propriu.

Pe langa serviciile de filmare de prezentare, studioul foto-video Cazino Events & Prodution dispune de lumini de filmare, inregistrare sunet, echipa de scenaristi, editare video si post-procesare, tot ce trebuie pentru a realiza proiectul de la planificare pana la clipul final.

Fotografie si Film. Sonorizare - DJ

Suntem o firma specializata in productie video, fotografii, filmari de eveniment, editare video si montaj. Oferim o gama larga de servicii audio foto video, toate acestea avand in comun atentia la detalii si preocuparea pentru o calitate excelenta.

Filmari,diverse evenimente mondene (sportive, conferinte, reportaj, lansari de produse, nunta, botez), reclame, simpozioane, videclip-uri, spectacole, prezentare business-corporate pentru marketing, training, conferinte, teambuilding, publicitate, evenimente de firma, prezentari video, testimoniale, editare video high definition pe blu-ray, dublaj sonor, croma key, sincron doua sau mai multe camere, evenimente de familie si filme documentare.

Fotografie,studio foto, fotografie de cariera, modeling, book, evenimente personale, fotografii de familie si copii, fotografie de produs, publicitara, arhitectura, albume foto.

Editare video,realizare CD/DVD/BLU-RAY continut multimedia, editare spoturi TV si videoclipuri, transpunere CD/DVD/VHS

Sonorizare si organizari de evenimente,evenimente corporate, nunti, botezuri, aniversari, competitii sportive, conferinte, decoratiuni, pachete de servicii pentru nunta, botez, serbari, lansari de produse.

Clipuri de prezentare